Rólunk mondták


“Micsoda kincs a mai világban, ha az ember ismer egy jó és megbízható fogorvost! Az ember nem mer elmenni ismeretlenül akárhova. Én is hosszú hónapokig halogattam a fogaim rendberakását, hiszen gondoltam amíg nem fáj, nincsen gond. Nyilvánvaló volt, hogy ez így nem fog a végtelenségig kitartani, amikor elkezdtem érezni, hogy valami nem stimmel és egy utazás során egyszerre 3 fogam is úgy döntött, hogy nem várakozik tovább a fogorvosi kezelésre.
Hálás vagyok Dr. Dánielfy Rékának, hogy hihetetlen szakértelemmel megszabadított a fájdalomtól és gyönyörűen helyrehozta a fogaimat. Nagyon köszönöm a lelkiismeretes, precíz munkáját! Az ő kezei alatt aggodalomra semmi okom:)"

unnamed-3


Pulsfort Diána
6 x Magyar Bajnok országúti kerékpársportban
többszörös Budapest Bajnok Időfutamban és Mezőnyversenyen
Fél Ironman távú Országos Bajnokság 2. helyezett"A rendelő szuper, mindenki kedves ès barátsàgos! Nagyra tartom, ha valaki ennyire érti a dolgát, a kezelés teljesen jó hangulatban, és fájdalommentesen zajlott! Szinte kikapcsolódás volt számomra:) Csak ajánlani tudom mindenkinek!”


"Nem gondoltam, hogy egyszer azt mondom, jó fogorvoshoz menni. Réka és Judit mindig kedvesen és mosolyogva fogadott, olyan volt mintha barátokkal találkoznál. A fogászati kezelés professzionális. Ajánlom annak, aki Dunakeszin fogorvost keres."


"Tényleg nagyon professzionálisak, kedvesek és a hozzáállásuk kifogástalan. Az injekciót szinte nem is éreztem, pedig borzasztóan tartottam tőle."


"Az egyik legproblémásabb dolog, ha az embernek a fogaival vannak gondok. Egyáltalán nem mindegy, hogy kihez megyünk. Sok fogorvosnál/fogászaton megfordultam és csak ajánlani tudom ezt a mostanit. Szuper minden tekintetben. Nagyon kedvesek, mindent meg lehet beszélni. A hely  hangulatos és tiszta. És a legfontosabb, nagyon jó munkát végeznek.


"Fájós foggal azonnal fogadtak,ami igen ritka Dunakeszin. Nagyon kedvesek és nagyon jól végzik a dolgukat.”


"Keresem a megfelelő szót, de még nem találom. :) A lehető legmagasabb szintű kedvesség és hozzáállás az ami fogadott. "Rettegésem" azonnal feledésbe merült!!! :)) Közvetlenség, humor, és ici-pici fájdalom jellemezte első látogatásomat. Ezért holnap is megyek!!! :DDD 
Közben megtaláltam a szó-t: PERFECT!!! Köszönöm hölgyeim a kíméletes bánásmódot! Nem hittem hogy valaha azt fogom érezni hogy "dejófogorvoshozmenni" 
:)
))


"3,5 éves kislányunk kérdése miután hazaértünk a fogászati vizsgálatról: "Anya, mikor mehetek megint a fogorvos nénihez?" Szerintem ezzel mindent leírtam... 5* Köszönjük még egyszer! Florina


"Csak ajánlani tudom mindenkinek a Gyönyörű Párost, a világ legaranyosabb, és legügyesebb fogorvosai, akiket ismertem!!!”


"My wife found the service was excellent, given by a very friendly person."


"Aki gondoskodásra, szakértelemre vágyik, bátran jelentkezzen be!!!;) félős kisgyerekkel is;)”


"Nagyon aranyosak voltak a csajok! :) Nagyon hálás vagyok nekik hogy helyet szorítottak ma nekem. :D Máskor is ide jövök."


"Félelemmel megtelve megérkeztem tegnap reggel a lyukas fogam miatt, ahol tárt karokkal mosolyogva vártak. Mindenki barátságos volt és kedves, ami már egyből oldotta a feszültséget. Tényleg profi a felszerelés, és profi munkát végeznek." :)””


"Ma SOS. segítségre volt szükségem, mert egy utazás előtt állok és hát mikor is kezdjen el fájni az ember foga… Felhívtam őket és maximálisan azon voltak, hogy segítsenek. Nagyon aranyosak voltak. Hálásan köszönöm a segítséget! Nagyon profik. Csak ajánlani tudom őket. Megtaláltam a fogorvosom.


"nagyon kedvesek, türelmesek, nekünk most az volt a fontos, hogy a gyereket se rettentsék el, maximálisan elégedett vagyok, nagyon odafigyeltek, mindent elmeséltek a kezelés közben gyereknyelven. köszönjük Dánielfy doktornőnek és asszisztensének Annának a kedvességét!”


"A legszuperebb fogászat, ahol valaha jártam. A légkör barátságos, a szakértelem mellé pedig őszinte kedvesség és mindig nagy mosoly társul. Időpontért nem kell hónapokat várni, a rendelőben pedig időben fogadnak. Köszönöm, hogy a kezdetek óta mindig a legjobbat kapom. Biztos, hogy maradok hű páciensetek, a távolság ellenére is."


"Réka doktornő egy Angyal. Nem kérdés. :D Hatalmas félelemmel mentem, vigyorogva jöttem. És visszamentem ... és még fogok is.


"100%-os elégedettséggel távoztam! Nagyon kedvesek, precízek voltak. Életem első kellemes fogászati élménye volt! Köszönöm!”


"Nagyon meg vagyok elégedve a fogorvossal és az asszisztenssel is. Köszönöm a szakértelmet, a segítséget, a gyorsaságot. Máskor is ide jövök!"


"Két dologgal kezdeném: 1. most először látom indokoltnak, hogy egy helyről szöveges értékelést írjak 2. az a típus vagyok, aki az évekkel ezelőtti sok rossz emlék után szó szerint remegve ült be a fogorvosi székbe. Most is csak az vett rá, hogy már aludni sem tudtam a fájdalomtól, de a Dunakeszi Dental-nál jobb döntést nem is hozhattam volna. Egyszerűen fel sem tudom sorolni, hogy mennyi minden miatt voltam elégedett. Soron kívül fogadtak a fájdalom miatt és mindezt annyira kedvesen, hogy máris sokat javult a remegésem :) Réka doktornő türelmes, minden kérdésemre készségesen válaszolt, elképesztően profi és nagyon figyel a páciensre. A rendelő kíváló, a felszerelés a legkorszerűbb és az ott dolgozók mindent megtesznek azért, hogy pozítív élménnyel távozzon az ember. Bátran ajánlom mindenkinek!"

"Szuper fogászat ma voltam itt először, nagyon meg vagyok elégedve velük. Csak ajánlani tudom őket"

"Udvarias kiszolgálás, hozzáértés, korrekt árak.”

"Nagyon szuper hely, igényesen és ízlésesen kialakított, profin felszerelt, és könnyű előtte leparkolni. Az ott dolgozók nagyon kedvesek, szakmailag profik, a hangulat jó, a légkör családias. Szívből ajánlom mindenkinek, főleg a félőseknek, mert pl. Réka doktornő úgy adja be az injekciót, hogy az ember meg sem érzi. :) A kicsikkel is extrán türelmesek és kedvesek.”

"Kiváló szakmai színvonal, megbízható orvosok, barátságos és kedves asszisztensek, jó megközelíthetőség. Csak pozitív tapasztalat :)”

"Könnyű volt időpontot egyeztetni. Kedvesek, alaposak és nagyon segítőkészek.”

"Hirtelen letört az egyik tömésből egy darab, ezért felhívtam 10-15 céget, de egyik sem tudott fogadni. Nincs időpont, nem dolgoznak stb. Utazás előtt álltam, így még fontosabb lett volna, hogy orvosolva legyen a dolog. Ez a cég volt az egyedüli!! aki ténylegesen segíteni akart (segített is) és felajánlották, hogy ideiglenesen betömik a fogam. Időpontot nem tudtak adni, de bármikor mehettem és két ember között megcsinálják, hiszen csak egy pár pillanat az egész. Így is történt, így már nyugodtan utazhattam. Szerencsémre valaki hirtelen lemondta az időpontját, ezért úgy döntöttünk, hogy akkor rendes fogtömést kapok. Az első hely volt ahol a szuri egyáltalán nem fájt,nem éreztem semmit! Nagyon szimpatikusak és kedvesek, hozzáértőek voltak. Megnyugtató, családias a hangulat, modern és fiatalos a hely. Hihetetlen de jól éreztem magam. Nekem megéri bkv-al kiutazni Dunakeszire, mert tudom, hogy profik kezébe kerülök!"

"Sürgősen kerestem fogorvost a gyermekemnek, a Dunakeszi Dental volt az egyetlen hely, ahol annyira rugalmasak voltak, hogy még aznap tudtak fogadni minket. Nem győzök köszönetet mondani a doktornőnek, aki profizmusával, kedvességével, és a gyermekemhez való hozzáállássával meggyőzte a fiamat, hogy a fogorvosoktól nem kell félni. A környezet szép, teljesen gyermekbarát.Mindenkinek ajánlom!”

"Szakmailag és emberileg is kifogástalan a fogászat csapata! Mintha nem is egy rendelőbe, hanem egy kedves baráti látogatásra ugrana be a páciens! Dánielfy Doktornőnél a legjobb kezekben vannak kicsik és nagyok egyaránt!”

"Véletlenül bukkantunk rá a Dunakeszi Dentalra, de nagyon örülünk neki! Fantasztikusak, kedvesek és nagyon alaposak.”

"Sajnos elég sok gond volt a fogaimmal, és fogorvosról fogorvosra jártam, de egyikkel sem voltam igazán megelégedve, volt, hogy még rosszabb lett a fogam állapota, mint előtte. Aztán megtörtént a CSODA és rátaláltam Rékáékra. Az első perctől kezdve kedvesek, segítőkészek és emelett nagyon közvetlenek voltak velem. Bármi panaszom van, hihetetlen profizmussal és precízitással oldják meg. Mint sok ember , én is rettegtem a fogászattól, de mióta ide járok ,ez teljesen megváltozott, nagyon szeretem ezt a helyet és Rékáékat. Mindenkinek nyugodt szívvel tudom őket ajánlani ! :)”

"Tündéri, kedves hely! A doktornő hozzáállása a betegekhez minden fogorvosoktól való (ir-)racionális félelmemet elmulasztotta, sehova máshova ez után!”

"Nagyon kedvesek és precízen dolgoznak! Bátran ajánlom mindenkinek!”

"Sok fogorvos után eljutottunk ide. Meg kell mondjam bár itt kezdtük volna… Nagyon jók. Sőt profik. Fiatalos modern minden. A munka amit csinálnak az pedig kifogástalan. Minden páciensre nèv szerint emlékeznek. Tenyleg a legjobbak."

"Nagyon precíz, nulla fájdalom, nagyon kedvesek! Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom, akinek eddig rossz élmény volt fogorvos mennie, itt ez tutti megváltozik.”

"Nagyon meg vagyok elegedve. A körzeti fogorvos egy fájó fogamra azt nyilatkozta, hogy nem lyukas és a körzeti által elvégzett hanyag plakkleszedést most a Családi fogászat fogja helyrehozni. Es van lyuk.. Szóval szuperek es megfizethető.”

"A legjobbak! Mindent elmond, hogy a kisfiaim nem félnek és szeretettel gondolnak a lányokra! :)”

"Szívből köszönöm a Dunakeszi Dentál Csapatának, hogy mindig csupa kedvességgel fogadtak! Fantasztikus csapat! Minden alkalommal örömmel mentem! Csak ajánlani tudom!"Várjuk szeretettel az Ön véleményét is!

kozosretus

dunakeszi fogászat fogorvos fogkőeltávolítás fogszabályzás fogpótlás fogfehérítés gyermekfogászat rendelő Dr. Dánielfy Réka Dr. Langmár Róbert Fő út 5. röntgen fogaszat fogkoeltavolitas fogfeherítes fogtömés gyökérkezelés

© Dunakeszi Dental