Dunakeszi Dental Családi Fogászat

Mi is az a 'családi fogászat’?


A Dunakeszi Dental Családi Fogászat csapata olyan fogorvosokból és asszisztensekből áll, akik egyaránt törekszenek kicsik és nagyok, felnőttek és idős korúak szájüregi egészségét megőrizni és gyógyítani! A családi fogászat olyan fogorvosok közössége, akik a szájüreg és a fogazat ellátását az adott életkornak megfelelően tudják végezni, hiszen különböző életszakaszokban esetlegesen eltérő terápiára lehet szükség hasonló kórképek esetén is. 

Pácienseink saját pozítív tapasztalatuk után szívesen hozzák fogászatunkra szüleiket, nagyszüleiket, gyermekeiket, unokáikat, hiszen nálunk az egész család jó kezekben van! 

A tejfogazat, a vegyes fogazat, és a maradó fogazat, vagy a már fogatlan állcsontok ellátását mindig az adott páciens igényeinek és a szakmai protokolloknak megfelelően látjuk el:

Gyermekkorban különösen nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra (szájhigiénés tanácsadás és training, barázdazárás.) Szükség esetén tejfogtömések készülhetnek, elcsiszolunk egy-egy fogat, vagy ha egy fogacska nehezen akar kiesni, akkor is tudunk segíteni... A fogváltás megkezdődésekor kiemelten fontossá válik a fogszabályozás is! 

Felnőttkorban - maradó fogazatnál - legtöbbször konzerváló fogászati kezelésekre van szükség (pl. tömés, gyökérkezelés), fogeltávolításra, valamint kisebb foghiányok esztétikus pótlására. Fogpótlások készítése történhet hagyományos módon, vagy akár implantátum segítségével. Sajnos a bölcsességfogak is sokszor okoznak panaszt, ilyenkor szájsebészeti szakellátás keretein belül kerül sor eltávolításukra, akár műtéti úton. Felnőtt korban is lehetőség van fogszabályozásra, az egészséges fogazat és a megnövekedett esztétikai igények eléréséhez.

Idősebb korban legtöbbször kombinált vagy teljes fogpótlásokat készítünk, akár implantátumok igénybevételével a nagyobb stabilitás miatt. Teljes fogsor is komfortosabban viselhető, ha implantátumokkal van kombinálva!


Mi teljes körű ellátást nyújtunk, az egész családnak!


A megelőzésre minden életszakaszban nagy hangsúlyt fektetünk, rendszeres professzionális szájhigiénés kezelésekkel, és tanácsadással - fantasztikus dentálhigiénikusaink igény esetén megtanítják a szájápolási eszközök helyes használatát is. 


Kiváló orvosok, kedves asszisztensnők, valamint profi eszközök biztosítják, hogy minden páciensünk a lehető legjobb ellátást kapja!


Szeretettel várjuk Önt és kedves Családját Dunakeszin,
kellemes hangulatú, barátságos rendelőnkben! 

Címünk: 2120 Dunakeszi, Fő út 5. 

Telefonszámunk: +3670 2017 656 

E-mail: dunakeszidental@gmail.com

dunakeszi fogászat fogorvos fogkőeltávolítás fogszabályzás fogpótlás fogfehérítés gyermekfogászat rendelő Dr. Dánielfy Réka Dr. Langmár Róbert Fő út 5. röntgen fogaszat fogkoeltavolitas fogfeherítes fogtömés gyökérkezelés

© Dunakeszi Dental