Dr. Dánielfy Réka
fogszakorvos,
szakmai vezető

fogpotlas


2013-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen Fogorvostudományi Karán. Tanulmányaim egy részét külföldön töltöttem: az angliai King’s College London, valamint a lengyelországi Poznan University of Medical Sciences egyetemeken bővítettem ismereteimet, és nyertem szakmai tapasztalatot. 

Rezidens éveim alatt több magánrendelőben dolgoztam. A szakvizsgát kíváló minősítéssel szereztem meg.

A Dunakeszi Dental - Családi Fogászat létrehozásával szeretném a megszerzett szaktudásomat méginkább a pácienseim javára fordítani. Munkámat nagy türelemmel és precizitással végzem. Nagyon fontos számomra az is, hogy pácienseim minél komfortosabban érezzék magukat a kezelések alatt, és elégedettek legyenek a végeredménnyel! Jó érzéssel tölt el, mikor mosolyogva, bátran tér vissza a kontrollvizsgálatra az, aki elsőre szorongva, esetleg fájdalommal érkezett hozzám. Igyekszem ezért minél oldottabb, barátságos hangulatot teremteni a beavatkozások során.

Szeretettel várom minden kedves ‘régi' és új páciensemet az új rendelőnkben, forduljanak hozzám bizalommal!


Dr. Langmár Róbert
fogszabályozó szakorvos

fogszabalyzas2012-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd 2015-ben szakvizsgát tettem fogszabályozásból. Azóta több budapesti rendelőben végzek fogszabályozást. (Számomra külön öröm, hogy Dunakeszin is kamatoztathatom szaktudásom, mert én is itt nőttem fel.)

A továbbképző kurzusok rendszeres résztvevője vagyok, hogy a legmodernebb technikát biztosíthassam pácienseim számára. 

Törekszem arra, hogy megfelelő előzetes tájékoztatás után a kezelési terv egy közös döntés eredményeként szülessen, mind a pácienseim elvárásának, mind a szakma szabályainak megfelelve. 

Gyermek és felnőtt fogszabályozást egyaránt végzek.

Várom szeretettel minden kedves leendő páciensem!


Dr. Csurgó Petra
fogorvos

szajsebeszet


A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem tanulmányaimat. 

Bár a szájsebészet iránt érdeklődöm leginkább, a fogorvoslás minden területén igyekszem folyamatosan bővíteni és naprakészen tartani tudásomat, hogy a legkorszerűbb eljárásokat alkalmazhassam a betegellátás során.  

A megszerzett tudást igyekszem a lehető legnagyobb mértékben a pácienseim javára fordítani, de a minőségi munka mellett fontos számomra a barátságos hangulat kialakítására is! A legnagyobb elismerés számomra az, ha az elsőre rettegő, bizalmatlan páciens  második találkozásunk során már mosollyal és bizalommal köszönt. 

Forduljanak hozzám bizalommal!


Dr. Kőműves Karolina
fogorvos, endodoncia szakorvosa

gyökérkezelések

 A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, s már tanulmányaim során fontos volt számomra ismereteim bővítése az egyetem keretein kívül is. Rezidensi éveimet az Egyetem Konzerváló Fogászati Klinikáján töltöttem, endodontia szakirányon, így a gyökérkezelés a szakterületem és fő érdeklődési köröm. 
Az egyetemen a fogorvostanhallgatók oktatásában is részt vettem, valamint fontos számomra a kutatómunkám folytatása is. 
Nagy figyelmet szentelek mind a nyugodt, kellemes légkör megteremtésére, és a nagy precizitással történő munkavégzésre egyaránt. 


Dr. Molnár Gergely
szájsebész szakorvos

molnarg
A budapesti Semmelweis Egyetemen folytatott tanulmányaim alatt több külföldi tanulmányúton vettem részt, egy évet pedig Párizsban tanultam. Szakképzésemet a Szent János Kórház Szájsebészetén töltöttem: ügyeleti, fekvő-  és járóbetegek szájsebészeti szakellátásával. 
Magánrendelés keretében külföldi és magyar gyermekek és felnőttek teljeskörű fogászati ellátását végzem. ( 
A magyar pácienseken túl a főként Budapesten élő angol és francia betegeket is kezelem.) 
Szakterületem: implantáció, szájsebészet (bölcsességfog eltávolítás, rezekció, kisműtétek).Dr. Soós Gergely
szájsebész szakorvos

dr-soos-gergely
A Pécsi Tudományegyetemen folytatott tanulmányaim után szakképzésemet a Szent János Kórház Szájsebészetén töltöttem: ügyeleti, fekvő-  és járóbetegek szájsebészeti szakellátásával. 

Szakterületem: implantáció, szájsebészet (bölcsességfog eltávolítás, rezekció, kisműtétek).


Dr. Gréczy Zsófia
fogorvos

esztetikaifogaszat2016-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Célom a precíz munkavégzés mellett az, hogy pácienseim szorongás nélkül érkezzenek hozzám a kezelésekre. Kiemelten fontos számomra az is, hogy találkozásaink jó hangulatban teljenek, és mindenki számára elégedetten, mosolyogva érjenek véget. 

Rendszeresen képezem magam, hogy naprakész tudásom által pácienseim a lehető legjobb ellátásban részesüljenek a rendelőben. A pácienscentrikus ellátással és a prevenciós szemlélet előnyben részesítésével szeretném elérni azt, hogy az emberek ne csak utolsó pillanatban forduljanak fogorvoshoz - hiszen a korán felismert problémák rövidebb idő alatt gyógyíthatóak.


Dr. Dalos Magdolna
fogorvos, fogpótlástan szakorvosa

Magdi


A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem summa cum laude minősítéssel. Fogpótlástan szakorvosi rezidens éveimet az egyetem Fogpótlástani Klinikáján töltöttem, ahol elmélyülhettem a fogpótlás készítés komplex kérdéseiben, és megismerhettem a legújabb, modern kezelési lehetőségeket. Szakvizsgámat kiválóan megfelelt minősítéssel szereztem meg.

A kezelések során számomra a legfontosabb a megfelelő,  egyéni kapcsolat kialakítása a páciensemmel, mindenkit igyekszem megismerni, hiszen az oldott, kellemes hangulat elengedhetetlen a bizalom megalapozásához és a közös munkához. Kedvenc szakterületem a nagyobb kiterjedésű fogpótlások készítése, mosoly átalakítás, melynek legszebb része számomra, mikor a páciensemmel együtt  önfeledten örülünk a végeredménynek.


Tóthné Agárdi Judit
dentálhigiénikus, 
vezető fogászati asszisztens

fogkoeltavolitas 

Tanulmányaimat a Pannon Kincstár asszisztensi, majd dentálhigiénikusi szakán végeztem. Az egészségügyi  szakterületen több éves tapasztalattal rendelkezem, dentálhigiénikusi tevékenykedésem előtt a gyermeksebészeti klinikán szereztem nagy jártasságot a betegellátásban. 

Kiemelkedően fontosnak tartom, hogy pácienseink elsajátítsák a helyes fogmosás és szájhigiéne lépéseit. A professzionális szájhigiénés kezeléseket nagy odaadással végzem, hogy az elkészült tömések, pótlások hosszú élettartamúak legyenek. 

Célom, hogy pácienseink bizalommal vegyenek részt fogászati kezeléseinken és mindig elégedetten távozzanak. 

Várom Önöket szeretettel a szájhigiénés kezeléseken! 


Györkő Anna
fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

fogkolevetel2014-ben végeztem fogászati asszisztensként a Bókay János Szakgimnáziumban, majd 2017-ben klinikai fogászati higiénikusként bővítettem tovább ismereteimet. A szakma változatossága miatt érdekel a fogászat minden területe. 

Az odafigyelés és empátia elengedhetetlen munkám során. Fontosnak tartom azt is, hogy pácienseink számára nyugodt körülményeket, barátságos légkört teremtsek a kezelések alatt. 

Örömömre szolgál, hogy a Dunakeszi Dental - Családi Fogászat nagyszerű csapatában kamatoztathatom tudásom: az asszisztálás mellett professzionális szájhigiénés kezeléseket (ultrahangos fogkőeltávolítást, homokfúvást) és személyre szabott szájhigiénés tanácsadást végzek.

Orosz Eszter
fogászati asszisztens, 
dentálhigiénikus

fogkoleszedes

dunakeszi fogászat fogorvos fogkőeltávolítás fogszabályzás fogpótlás fogfehérítés gyermekfogászat rendelő Dr. Dánielfy Réka Dr. Langmár Róbert Fő út 5. röntgen fogaszat fogkoeltavolitas fogfeherítes fogtömés gyökérkezelés


2005-ben végeztem a Bókay János Humán Kéttannyelvű Szakközépiskolában klinika fogászati higiénikusként.

Nagyon fontosnak találom a páciensekkel való kommunikációt, hiszen ez egy csapatmunka, mely nem tud működni kedvesség, odafigyelés és szakmai tudás nélkül. 

Számomra a Dunakeszi Dental Családi Fogászat csapata pontosan ezt képviseli, melynek nagy örömömre 2019 májusától én is tagja lehetek.


Czvitkovics-Magyar Judit
fogászati asszisztens, 
dentálhigiénikus

fogbeultetes

2013-ban fogászati asszisztensi, majd 2015-ben dentalhigiénikusi végzettséget  szereztem. A fogászati szakmában azt szeretem, hogy változatos és minden területében van valami "szépség" számomra.

A munkám az életem fő része és igyekszem odaadóan elvégezni minden feladatot, amit csak rám bíznak.

Nagy öröm számomra, hogy egy segítő szakmában dolgozhatok és egy olyan szuper csapatban, mint a Dunakeszi Dental.Veres Krisztina
fogászati asszisztens

vereskFogászati asszisztensként igyekszem az orvos munkáját a leghatékonyabban segíteni, támogatni, hogy a kezelések minél gördülékenyebben és precízebben kivitelezhetőek legyenek. 

Emellett nagyon fontos számomra, hogy a pácienseink is a lehető legnagyobb kényelemmel vehessenek részt a kezeléseken, ezt próbálom találkozásról-találkozásra elérni.

Nagy Veronika
fogászati asszisztens

vera
© Dunakeszi Dental