Jelenleg a következő akciókkal várjuk
kedves pácienseinket:

Fogkőeltávolítás akció!

fogsor


Most az ultrahangos fogkőeltávolítás polírozással 25000 Ft helyett csak 22000 Ft! Friss mosoly, üde lehellet, 15% kedvezménnyel!! 

Várjuk szeretettel professzionális szájhigiénés kezelésünkre!

Kedves dentálhigiénikusaink a megfelelő szájápolási eszközök otthoni használatának elsajátításában is szívesen segítenek!

Barázdazárás akció!

barazdazaras


Nekünk fontos a megelőzés! 

Hozza el gyermekét barázdazárásra, és mind a 4 barázdazárást elvégezzük, kedvezményesen! 

(Fájdalommentes, prevenciós beavatkozás az őrlő fogak szuvasodásának megelőzésére, 6 éves kortól! A részletes leírást lásd alább.) 


A barázdazárás remek kiegészítése lehet: a megfelelő fogmosási technika elsajátítása!

Úgy gondoljuk, már gyermekkorban, a fogváltás alatt is, érdemes fokozott figyelmet fordítani a megfelelő szájápolási technika elsajátítására, hogy a későbbiekben a maradófogak sokáig épek lehessenek. Szeretettel várjuk minden kedves kis páciensünket szájhigiénés oktatásra, hogy a helyes fogmosási technikát megtanulhassák, fogaik egészségét megőrizhessék! (Ajánlott életkor: 6 éves kortól!)

Homokfúvás akció!

gyokerkezeles


Az ultrahangos fogkőeltávolítás mellé vegye igénybe a homokfúvásos polírozást is, kalcium alapú mikrogömböcskékkel - 9000 Ft helyett most 6000 Ft! 

Az akciós fogkőeltávolítással együtt így 34000 Ft helyett, most már 28000 Ft - ért elérhető a teljes szájhigiénés kezelés! 

Kérjen időpontot, sok szeretettel várjuk!

Fogfehérítés akció!

fogfeherites


Csodás ragyogás! Gyönyörű hófehér fogak!

A rendelői fogfehérítés most kedvezményesen, állcsontonként 37500 Ft-értelérhető rendelőnkben! Minden fogfehérítéshez ajándék - 25000 Ft értékű - ultrahangos fogkőeltávolítás és polírozás is jár. 

Kérjen időpontot még ma, a csillogó mosolyért!
A barázdazárásról:

(a Fog- és Szájbetegségek Szakmai Kollégium hatályos szakmai protokollja a barázdazárásról, részlet)

Mi a barázdazárás? 

A barázdazárás biztonságos és fájdalommentes, adhezív technikán alapuló primer prevenciós eljárás a fogszuvasodás megelőzésére, és/vagy terápiás eljárás a kezdődő szuvasodási folyamat megállítására a fogak barázdáinak és gödröcskéinek területén. A kezelés során nincs fogfúrás, nincs foganyag- veszteség. 

A fájdalmatlan, viszonylag rövid ideig tartó egyszerű eljárás eredményesen alkalmazható „bevezető” kezelésként a gyermek együttműködésének megnyerésére.

Jellemző életkor

Ellátandók köre: gyermekek, ifjak. Ezen belül elsődleges életkor célcsoport: 6-8 és 11-14 évesek, valamint a caries szempontjából veszélyeztetett gyermekek. Az ellátásra legideálisabb életkor az aktuális fog áttörését követő időszak, lehetőleg 6 hónapon belül.

Mi a barázdazárás célja és haszna? 

A barázdazárás célja a fogszuvasodásra fogékony, plakkretencióra alkalmas szűk és mély gödröcskék és barázdák átformálása caries rezisztens, öntisztuló, széles és sekély barázdákká és gödröcskékké.
A barázdazáró anyag plasztikus védő bevonatot képez a fogak veszélyeztetett felszínein, a kedvezőtlen anatómiájú, plakkretencióra alkalmas gödröcskék és barázdák területén. A barázdazáró anyag megkötése (megkeményedése) után olyan védőréteget alkot a fogakon, amely megakadályozza az ételmaradék és a baktériumok behatolását a szűk, szabálytalan lefutású barázdák és gödröcskék mélyére. A sima, barázdazárt fogfelszín könnyebben és hatékonyabban tisztítható. Így csökken a fogszuvasodás kialakulásának kockázata és a caries intenzitás/prevalencia. 

A barázdazárás caries preventív hatása a maradó fogak barázdáiban és gödröcskéiben a legmagasabb evidencia szinten bizonyított. A barázdazárás jótékony hatása a maradó moláris fogak rágófelszínén, ezen belül az első molárisoknál érvényesül a legjobban.

Tejmolárisok esetében a caries preventív evidencia inkomplett. Ennek ellenére a tej rágófogak barázdazárását sok esetben megfelelő módon el lehet, és érdemes is elvégezni. 


A korrekt diagnózis és anyaghasználat, valamint a szakma szabályai szerinti gondos kivitelezés esetén a barázdazárás évekig a helyén marad, és védelmet biztosít a rágófelszíni szuvasodással szemben.

dunakeszi fogászat fogorvos fogkőeltávolítás fogszabályzás fogpótlás fogfehérítés gyermekfogászat rendelő Dr. Dánielfy Réka Dr. Langmár Róbert Fő út 5. röntgen fogaszat fogkoeltavolitas fogfeherítes fogtömés gyökérkezelés

© Dunakeszi Dental