Dunakeszi Dental Családi FogászatDunakeszi Dental Családi FogászatDunakeszi Dental Családi FogászatDunakeszi Dental Családi FogászatDunakeszi Dental Családi FogászatDunakeszi Dental Családi FogászatDunakeszi Dental Családi Fogászat

Szeretettel várjuk minden kedves ‘régi’ és új páciensünket, Dunakeszi központjában kialakított fogászati rendelőnkben! 

Családias hangulattal, barátságos légkörrel igyekszünk nyugodt környezetet teremteni minden fogorvosi kezeléshez, hogy a nálunk töltött idő a lehető legkellemesebben teljen. Modern kialakítású, kíválóan felszerelt kezelőink, korszerű műszereink és magasan képzett fogorvosok biztosítják, hogy a lehető legjobb kezelést nyújthassuk minden kedves páciensünknek. A kezelések alatt is törekszünk a legnagyobb kényelmet nyújtani, fájdalommentes beavatkozásokkal. A pontos diagnosztikát digitális röntgenkészülékek segítik.

Várónk gyermekbarát, így szívesen látjuk azokat a kisgyermekes anyukákat, apukákat is, akik nem tudják kire bízni gyermeküket a kezelés alatt. Sőt, a legkisebb páciensekkel is szívesen foglalkozunk! Igyekszünk már az első talákozás alkalmával oldott hangulatot teremteni, hogy a picik is bátran érkezzenek hozzánk. 

IMG 2187


A prevenciós szemléletet részesítjük előnyben, a gyógyítás mellett kiemelkedően fontosnak tartjuk a megelőzést, hogy a megfelelő kezelésekkel elért egészséges állapotot minél tovább megőrizhessék pácienseink. A szép és egészséges mosoly mindenkinek jól áll! Forduljon hozzánk bizalommal, keressen minket a lent látható elérhetőségek valamelyikén! 

A legtöbb egészségpénztárral szerződésben állunk, valamint POS terminálon keresztüli bankkártyás fizetés is lehetséges. Árainkat itt találja!

IMG 2201IMG 2195


Címünk: 2120 Dunakeszi, Fő út 5. 

Telefonszámunk: +3670 2017 656 

E-mail: dunakeszidental@gmail.com

dunakeszi fogászat fogorvos fogkőeltávolítás fogszabályzás fogpótlás fogfehérítés gyermekfogászat rendelő Dr. Dánielfy Réka Dr. Langmár Róbert Fő út 5. röntgen fogaszat fogkoeltavolitas fogfeherítes fogtömés gyökérkezelés

© Dunakeszi Dental